tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Engels

Engels bij tolkbureau TolkDirect

Engels bij tolkbureau TolkDirect
Ervaren en goed onderlegd: tolken Engels van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Het Engels is een Germaanse taal, die vandaag de dag door circa 340 miljoen mensen als moedertaal wordt gesproken en door circa 350 miljoen mensen als tweede taal. Tolkbureau TolkDirect biedt u deskundige en ervaren tolken Engels voor uw meertalige evenement, bespreking of conferentie. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Alle varianten van de Engelse taal

TolkDirect levert tolken in alle soorten Engels, bijvoorbeeld Brits-Engels, Amerikaans-Engels en het Engels dat wordt gesproken in Nieuw-Zeeland, Australië, India en Canada. Bovendien zijn we thuis in vrijwel alle vakgebieden, zoals recht, contracten, techniek, geneeskunde, economie, politiek, kunst en cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat. In samenwerking met onze technische partners verzorgen we daarnaast ook de technische uitrusting voor uw tolk.

Wanneer u nog vragen heeft, dan helpen onze projectmanagers u graag verder. Op verzoek sturen zij u ook meer informatie of een vrijblijvende offerte toe. Neem gerust eens contact op!

Wetenswaardigheden

Behalve in Groot-Brittannië, Ierland, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika is het Engels de officiële taal in meer dan veertig andere landen, zoals India, Pakistan, Jamaica, Grenada en Malta. Daarnaast is Engels een officiële taal van de Europese Unie en nog altijd een van de belangrijkste talen ter wereld.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect