tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Engels Tolk Engels – Italiaans

Tolk Engels – Italiaans van TolkDirect

Tolk Engels - Italiaans gezocht? Bij TolkDirect vindt u de juiste!
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tolk Engels - Italiaans van TolkDirect.
Wanneer u als Engelstalige zaken gaat doen in Italië is het vaak verstandig om een tolk mee te nemen. Lang niet alle Italianen beheersen tegenwoordig het Engels goed genoeg om belangrijke contracten vast te leggen, of bijvoorbeeld diep in te gaan op technische aspecten, of alle medische termen tijdens medische congressen mee te krijgen. Voor deze situaties, of andere situaties waar specialistische termen aan te pas komen of uw gesprekspartner het Engels niet genoeg beheerst kan tolkbureau TolkDirect de uitkomst bieden. Heeft u dus een tolk Engels – Italiaans gezocht? Dan hoef u niet langer te zoeken! Wij hebben namelijk gespecialiseerde tolken voor iedere situatie in ons bestand, die u uitstekend terzijde kunnen staan.

Ervaring en expertise

TolkDirect is al vele jaren actief op de vertaalmarkt. In deze jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met tolken en hebben daarom nu alleen specialistische en betrouwbare tolken in ons bestand. Al onze tolken hebben al ervaring met hun vak. Daarnaast hebben zij zich dus ook gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Naast het feit dat onze tolken zowel het Engels als het Italiaans tot in de puntjes beheersen, weten zij ook nog eens alles af van bijvoorbeeld de financiële wereld, het technische vakgebied of de nuances van de kunst. Er zit dus altijd een perfecte tolk voor u bij!

Vrijblijvende offertes en meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het inschakelen van een tolk via TolkDirect? Neem dan telefonisch contact op met één van onze projectmanagers. Zij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Ook kunt u bij hen een vrijblijvende offerte voor een tolk aanvragen. Dit gaat het gemakkelijkst via het invullen van het offerteformulier of door ons een e-mail te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect