tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Engels Zakendoen in Engeland

Zakendoen in Engeland

Wanneer u zaken wilt gaan doen over de grens, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de zakencultuur in het land waar u zaken gaat doen. In ieder land gelden namelijk weer andere gebruiken en gewoonten. Wilt u zaken gaan doen in Engeland? Dan geven de experts van tolkbureau TolkDirect u in dit artikel enkele tips!

Punctualiteit en beleefdheid

Zakendoen in Engeland met TolkDirect
Voor succesvol zakendoen in Engeland schakelt u een tolk van TolkDirect in.
Beleefdheid is ontzettend belangrijk in de Britse zakencultuur. Het is dan ook verstandig om daar rekening mee te houden wanneer u zaken wilt gaan doen in Engeland. Dat doet u onder andere door punctueel te zijn en door altijd zakelijk te blijven. Vraag dus niet naar het persoonlijke leven van uw zakenpartner als u hem of haar nog niet kent. Val uw gesprekspartner ook nooit in de rede.

Tijdens zakelijke afspraken

Formaliteit is erg belangrijk in Engeland. Het is dan ook verstandig om daar met uw kledingkeuze rekening mee te houden. Houd uw kleding netjes en sober en draag vooral niet teveel felle kleuren tijdens zakelijke afspraken. Zorg dat u ruim de tijd neemt voor een afspraak met uw Britse gesprekspartner. Lunchafspraken zijn erg populair in dit land en vallen dus altijd goed bij uw zakenpartner.

Manieren

Over het algemeen zijn Britten erg gesteld op manieren. Dat geldt vanzelfsprekend helemaal tijdens eetafspraken. Het is dan ook belangrijk om op uw tafelmanieren te letten. Zorg ook dat u altijd een nette uitstraling heeft. Voor de mannen is het aan te raden om een pak te dragen met nette, leren schoenen, terwijl bij vrouwen mantelpakjes aangeraden worden.

Meer informatie

Engelse tolken voor zakendoen in Groot-Brittanië.
Als u zaken wilt gaan doen in Engeland kan het inschakelen van een tolk van TolkDirect erg handig zijn. Zo voorkomt u misverstanden en zorgt u voor een vlekkeloze communicatie! Geïnteresseerd? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of de e-mail. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanagers.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect