tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie
Boek nu direct een tolk!

Service

Tolkenservice TolkDirect
Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect heeft tolken in bijna alle talen, waaronder vele exotische varianten. Vraag een offerte via ons aanvraagformulier of via e-mail.

Kwaliteit

Doordat wij een groot netwerk van tolken hebben is er altijd iemand beschikbaar voor uw tolkopdracht. Wij zorgen ervoor dat de juiste tolk wordt ingezet voor de juiste opdracht. Wij beschikken over een grote database met beëdigde tolken die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en ervaring.

Niet iedereen kan zich (beëdigd) tolk noemen. Daarvoor moet de tolk beschikken over een speciaal tolkendiploma en beëdigd zijn door de rechtbank. De mondelinge vertalingen moeten van een hoog niveau zijn en er moeten aantoonbaar bijscholingsprogramma’s gevolgd zijn door de tolk. Zo bent u bij ons zeker een tolk te krijgen die voor staat voor kwaliteit!

Apparatuur

apparatuur tolken
Audio-apparatuur
U kunt bij ons ook terecht voor audioapparatuur. Wij werken samen met een gespecialiseerd bedrijf in audio-oplossingen. Dus voor het boeken van conferentietelefoons, geluidscabines en fluistersetjes bent u bij ons aan het goede adres. Deze service is gratis. De kosten van alle apparatuur zijn op basis van de kostprijs. Lekker makkelijk en geen extra geregel!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect