tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie
Boek nu direct een tolk!

Service

Tolkenservice TolkDirect
Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect heeft tolken in bijna alle talen, waaronder vele exotische varianten. Vraag een offerte via ons aanvraagformulier (rechts) of via e-mail.

Kwaliteit

Doordat wij een groot netwerk van tolken hebben is er altijd iemand beschikbaar voor uw tolkopdracht. Wij zorgen ervoor dat de juiste tolk wordt ingezet voor de juiste opdracht. Wij beschikken over een grote database met beëdigde tolken die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en ervaringen.

Niet iedereen kan zich (beëdigd) tolk noemen. Daarvoor moet de tolk beschikken over een speciaal tolkendiploma en beëdigd zijn door de rechtbank. De mondelinge vertalingen moeten van een hoog niveau zijn en ze volgen jaarlijks verschillende bijscholing programma’s. Zo bent u ervan verzekerd een tolk te hebben die voor kwaliteit staat!

Apparatuur

apparatuur tolken
Audio-apparatuur
U kunt bij ons ook terecht voor audio-apparatuur. Wij werken samen met een gespecialiseerd bedrijf in audio-oplossingen. Dus voor het boeken van conferentietelefoons, geluidscabines en fluistersetjes bent u bij ons aan het goede adres. Deze service is gratis en wij rekenen geen extra kosten. De kosten van alle apparatuur zijn op basis van de kostprijs. Lekker makkelijk en geen extra geregel!

Tolken in heel Nederland: Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2019 Tolkservice TolkDirect