tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Engels Zakendoen in de Verenigde Staten

Zakendoen in de Verenigde Staten

Wie zaken wil doen met Amerikaanse partners doet er goed aan zich voor te bereiden op de daar heersende zakencultuur. Hoewel de Verenigde Staten een Westers continent is, zijn er wezenlijke verschillen in het zakendoen. Door rekening te houden met de culturele verschillen bent u in staat om succesvol zaken te doen in de Verenigde Staten.

Zakendoen in de Verenigde Staten van Amerika met TolkDirect
Bijvoorbeeld in New York onderhandelt u zonder communicatieproblemen met een professionele tolk van TolkDirect!
Visie en innovatie

Voor de veel bereisde Nederlander kan dit als kortzichtig overkomen, maar Amerikanen hebben een geheel eigen visie en kijk op de wereld in het algemeen. Daarnaast zijn Amerikanen erg patriottisch en bijzonder enthousiast als het om het eigen land gaat. Wie een Amerikaan wil overtuigen dient met nieuwe en vooral innovatieve producten en ideeën aan te komen. Praat rechtstreeks zonder omhaal, want dat wordt niet gewaardeerd, tijd is geld en dat geldt zeker voor gesprekken die te langdradig zijn.

Stiptheid

Overzeese partners werken hard en lang, kennen slechts korte periodes van verlof en zijn bovenal punctueel. Te laat op een afspraak komen is slecht voor de onderlinge verstandhouding. Er wordt verwacht dat men serieus omgaat met zijn bedrijf en dat uit zich in punctualiteit. Het feit dat er buiten werktijd met collega’s afgesproken en ondernomen wordt lijkt hier haaks op te staan, maar vormt een wezenlijk deel van de Amerikaanse werkcultuur.

Hiërarchie

Een zekere hiërarchie waarbij de baas ook daadwerkelijk de baas is en het gebruik van verworven titels is ook onderdeel van de Amerikaanse werkcultuur. Collega’s worden daarbij wel veelal beschouwd als een deel van de familie. Als bovenstaande etiquette regels opgevolgd worden, zult u zeker het beoogde respect verdienen en overeenkomsten kunnen sluiten met uw Amerikaanse handelspartner.

Amerikaans Engelse tolk van TolkDirect
Vraag direct een offerte aan voor een professionele tolk!
Een tolk inschakelen

Wanneer u succesvolle zaken wilt doen in de Verenigde Staten is het inschakelen van een tolk niet onverstandig. De professionele tolken van TolkDirect zijn niet alleen perfect op de hoogte van de doeltaal en het Amerikaans Engels, maar weten ook nog eens de ins en outs van de Amerikaanse (zaken)cultuur. Op die manier bent u verzekerd van een soepele communicatie. Geïnteresseerd? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Neem contact op met onze projectmanagers voor de mogelijkheden.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect