tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Engels Tolk Engels – Frans

Tolk Engels – Frans van TolkDirect

Engelstaligen en Franstaligen krijgen vaak genoeg met elkaar te maken. Waar het in de geschiedenis altijd strijd was tussen Engeland en Frankrijk, zijn het inmiddels al lange tijd belangrijke handelspartners van elkaar. Niet alle Franstaligen beheersen het Engels echter voldoende, noch Engelstaligen het Frans. Wanneer u bijvoorbeeld zaken gaat doen in Frankrijk met een Engelse onderneming is het dan ook vaak verstandig om een tolk in te schakelen. Heeft u al lang naar een tolk Engels – Frans gezocht? Dan kan tolkbureau TolkDirect u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het tolken en hebben een uitgebreid netwerk met daarin alleen de beste tolken.

Tolk Engels - Frans gezocht? Bij TolkDirect vind u de beste!
Vanuit welk Engelstalig land u ook zaken wilt doen met Franstalige landen: bij TolkDirect letten we op de juiste taalvarianten en schakelen we een expert voor u in.
Ervaring in het buitenland

TolkDirect is al lange tijd actief als tolkbureau. We hebben ook ervaring opgebouwd in het buitenland. Niet alleen hebben we hier contacten, inmiddels zijn er ook enkele vestigingen in het buitenland aanwezig. Zo hebben we de beschikking over een steeds groter netwerk van tolken. Onze tolken zijn niet de eerste de beste tolken. Allen beheersen zowel het Engels als het Frans tot in de puntjes en hebben zich daarnaast ook vaak gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Zo zijn er juridische tolken Engels-Frans, maar ook bijvoorbeeld culturele, economische of technische tolken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en onze professionele tolken zorgen hiervoor.

Offertes en informatie

Bent u benieuwd wat TolkDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze projectmanagers. Zij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en zullen u graag verder helpen. Tevens kunt u bij hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan via het offerteformulier of via de e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave toe.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect