tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Turks Zakendoen in Turkije

Zakendoen in Turkije

Gaat u zaken doen in Turkije en wilt u het goed aanpakken? Dan is het een goed idee om eens contact met TolkDirect op te nemen. De Turkse taal is geen gemakkelijke taal om te leren, maar het kunnen communiceren in het Turks is zeker wel essentieel wanneer u succesvol zaken wilt doen in Turkije. In veel gevallen zal het daarom van belang zijn dat u iemand bij u hebt om de taalbarrière te kunnen overbruggen. TolkDirect kan daar een rol voor u in spelen. Wij hebben namelijk een groep van 1500 tolken die samen 150 verschillende talencombinaties vertegenwoordigen. Daarnaast heeft elke tolk weer zijn eigen specialiteit, bijvoorbeeld in handel of recht. In deze groep zal dus zeker wel een geschikte tolk voor uw bedrijf zitten.

Hoe kan een tolk u van dienst zijn?

Zakendoen in Turkije met tolkbureau TolkDirect
Een tolk van TolkDirect kan u helpen succesvolle zaken te doen in Turkije.
Naast het feit dat de tolken u kunnen helpen met de taal, kunnen ze u helpen om de cultuur beter te leren kennen. De tolken zijn bekend met het land, omdat ze er zelf vandaan komen of omdat ze er tijdens hun studie veel mee te maken hebben gehad. Ze kunnen u dus ook feilloos vertellen wat belangrijk is om te weten bij het doen van zaken in de Turkse cultuur.

De Turkse cultuur

In de Turkse cultuur is het bijvoorbeeld heel erg belangrijk om ruim de tijd te nemen voor een zakelijke bespreking. Meestal verwachten ze een lunch of een diner in combinatie met deze bespreking. Dit geeft hun dan ook meteen de mogelijkheid om u beter te leren kennen. Ook is het van belang om over bepaalde onderwerpen, zoals politiek of voetbal, geen duidelijke mening te uiten. Uw zakenpartner kan dit als een belediging opvatten.

Succesvol in Turkije

Wilt u dus succesvol zaken doen in Turkije dan is het van belang om met de cultuurverschillen rekening te houden. Uw tolk van TolkDirect kan u dus bijstaan om de taalbarrière te overbruggen en om u een eerste inzicht in de cultuur te geven. Bent u van plan om binnenkort zaken te gaan doen in Turkije? En heeft u nog niet zoveel kennis van de taal en de cultuur? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken wat ons tolkbureau voor u kan betekenen. Samen kunnen we uw zaken succesvol maken!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect