tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Turks

Turks bij tolkbureau TolkDirect

Turks bij tolkbureau TolkDirect
Duidelijke taal en kennis van de Turkse omgangsvormen? - Met tolken Turks van TolkDirect haalt u beide in huis. Neem contact met ons op!
De persoonlijke relatie tussen mensen is in Turkije vaak doorslaggevend voor het resultaat van een zakelijke bespreking. Wij weten dat als geen ander. De tolken Turks van tolkbureau TolkDirect brengen daarom naast hun kwalificaties ook altijd culturele knowhow mee om bij een bespreking, conferentie of evenement altijd optimaal te kunnen tolken.

Onze tolken zijn gespecialiseerd in een tot maximaal twee vakgebieden en bieden u daarmee de benodigde diepgang in vakkennis om ook complexe zaken van en naar de vreemde taal te kunnen overbrengen.

Maak gebruik van onze brede deskundigheid en boek de volgende keer uw tolk bij TolkDirect! U kunt een gratis en vrijblijvende offerte opvragen via ons aanvraagformulier aan de rechterkant of door een e-mail te sturen met daarin de gewenste talencombinatie, de datum en de plaats van het evenement. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Wetenswaardigheden

Het Turks behoort tot de Altaïsche talen en wordt tegenwoordig als moedertaal gesproken door circa 58 miljoen mensen. Het Latijnse alfabet is pas in het begin van de 20e eeuw ingevoerd; het verving destijds het Arabische alfabet. Het dialect van Istanbul speelde in die periode een grote rol en heeft de basis gevormd voor het Standaardturks van tegenwoordig.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect