tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Pools Zakendoen in Polen

Zakendoen in Polen

Bent u aan het kijken naar de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Polen? Dan kijkt u misschien ook wel naar de mogelijkheden over hoe u dit het beste aan kunt pakken. Bijvoorbeeld de taal, de cultuur, de sociale omgang. Er komt veel bij kijken om zaken te gaan doen met een ander land.

Tolkbureau TolkDirect voor zakendoen in Polen
Succesvol zakendoen in Polen doet u met TolkDirect.
Pools

Neem bijvoorbeeld de taal. In Polen spreken ze voornamelijk Pools. In Polen wordt op kleine schaal Engels gesproken, maar daar kunt u op voorhand niet vanuit gaan. De communicatie met uw zakenpartner zal dus grotendeels in het Pools plaatsvinden. Mocht u het Pools (nog) niet goed genoeg onder de knie hebben, dan kan TolkDirect u helpen om de communicatie met uw zakenpartner toch begrijpelijk te houden. Ons tolkbureau heeft namelijk de beschikking over 1500 tolken, samen goed voor 150 verschillende talencombinaties.

Het voordeel van een tolk

Tolken zijn handig voor de communicatie, maar ze zijn daarnaast ook nog ideaal om inzicht te krijgen in de cultuur. Vaak kennen de tolken het land erg goed, omdat ze er veel mee te maken hebben. Soms hebben ze er zelfs een aantal jaren gewoond. Om u een goede start te geven, kunnen ze u ook helpen met tips over de Poolse cultuur en mentaliteit.

De Poolse cultuur

Zo is het in de Poolse cultuur een groot voordeel wanneer u zich met uw bedrijf in Polen zelf vestigt en Poolse werknemers in dienst neemt. Ook zult u rekening moeten houden met de mentaliteit van uw Poolse zakenpartner. Polen zijn namelijk gewend om eerst een relatie op te bouwen met een potentiële zakenpartner voordat ze verder gaan met zakendoen. Als Nederlander moet u dus niet te hard van stapel willen lopen.

De hulp van TolkDirect

Het blijkt dat er een aantal verschillen zijn, die wel handig zijn om te weten voordat u begint met zaken doen in Polen. Een tolk van TolkDirect zou u bij deze stap kunnen helpen. Bent u van plan om in Polen handel te gaan drijven? En wilt u wat ondersteuning hebben van mensen die meer ervaring hebben met de taal en de cultuur in Polen? Neem dan eens contact met ons op. Tijdens een gesprek kunnen we onderzoeken wat een tolk van TolkDirect voor u kan betekenen. Per slot van rekening is het prettig om bij zo'n grote stap in één keer goed te beginnen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect