tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Pools

Pools bij tolkbureau TolkDirect

Pools bij tolkbureau TolkDirect
Deskundige tolken Pools bij TolkDirect. Neem contact met ons op!
Het Pools is tegenwoordig na het Russisch de belangrijkste Slavische taal. Ongeveer 46 miljoen mensen hebben Pools als moedertaal, daarnaast is Pools een officiële taal van de EU. Tolkbureau TolkDirect kent de bijzonderheden van het Pools en kiest voor uw evenement de optimale tolk uit. Stuur uw aanvraag naar ons toe voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Een tolk op maat

Bij tolkbureau TolkDirect staan de wensen van klanten hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt volgens het principe om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Daarbij verliezen we uw wensen niet uit het oog: de talencombinatie en het vakgebied moeten in orde zijn. We kunnen ook de technische apparatuur voor het tolken verzorgen. Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wetenswaardigheden

Het Pools is de officiële taal van Polen en wordt in Oekraïne, Litouwen, Slowakije, Roemenië en Tsjechië erkend als minderheidstaal. Bovendien zijn er in de VS en Canada grote Poolse gemeenschappen.

De polonistiek onderscheidt in totaal zes dialecten: Groot-Pools, Mazovisch, Klein-Pools, Silezisch, Kasjoebisch en mengdialecten, die vooral voorkomen in het grensgebied met Duitsland en in Mazurië. Laat het ons weten wanneer u een vertolking in een van deze dialecten nodig heeft.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect