tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Kroatisch Zakendoen in Kroatië

Zakendoen in Kroatië

Zaken doen in een ander land gaat er altijd anders aan toen dan in eigen land. Het is daarom belangrijk dat u vooraf goed op de hoogte bent van de zakencultuur die er in het land heerst waar u zaken gaat doen. Wilt u zaken gaan doen in Kroatië? Dan is dit artikel precies iets voor u. In dit artikel geven we u namelijk enkele tips met betrekking tot het zaken doen in dit land.

Zakendoen in Kroatie met tolkbureau TolkDirect
Ook in Kroatie zijn we u van dienst met de beste tolken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Rustig opbouwen

Het is belangrijk om niet te hard van stapel te lopen wanneer u zakelijke contacten opbouwt in Kroatië. Tijdens de eerste afspraak is het zelfs verstandig om helemaal niet over zaken te praten. In het begin draait het vooral om het opbouwen van een relatie en elkaar leren kennen. Bewaar ook de nodige afstand en spreek uw gesprekspartner bij de achternaam aan totdat hij of zij zegt dat u de voornaam kunt gebruiken.

Gespreksonderwerpen

Men hecht er in Kroatië waarde aan dat u zich geïnteresseerd toont in degene met wie u een afspraak heeft. Vraag daarom beleefd naar zijn of haar gezinsleven en vermijdt politieke onderwerpen. Ook kunt u vragen naar het bedrijf waar uw gesprekspartner werkzaam is en naar zijn persoonlijke ambities.

Verdere tips

Het is belangrijk dat u altijd op tijd komt tijdens zakelijke afspraken en dat u netjes gekleed gaat. Ook zijn kleine relatiegeschenken de gewoonte in Kroatië. Verder is een maaltijd uiterst belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Zorg dus altijd dat er een maaltijd genuttigd wordt voor, tijdens of na de afspraak.

Een tolk Kroatisch

Bij de zakelijke onderhandelingen is het belangrijk dat men elkaar precies verstaat. Met een tolk van TolkDirect kunt u hiervoor zorgen. Informeer onze projectmanagers naar onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw tolk in Kroatië.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect