tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Kroatisch

Kroatisch bij tolkbureau TolkDirect

De toetreding van Kroatië tot de EU komt dichterbij en daarmee groeit de vraag naar tolken Kroatisch.

Kroatisch bij tolkbureau TolkDirect
Tolken Kroatisch bij TolkDirect. Neem contact met ons op!
Bij tolkbureau TolkDirect komt aan deze vraag tegemoet en biedt u deskundige en ervaren tolken Kroatisch voor uw evenement. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Tolken en technische uitrusting onder één dak

Tolkbureau TolkDirect biedt klanten een totaaloplossing: naast de tolk zelf kunt u op verzoek ook bij ons terecht voor de technische uitrusting voor het tolken, bijvoorbeeld microfoons, koptelefoons of cabines. Of er technische apparatuur nodig is, hangt ook af van de tolktechniek. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon.

Nog een pluspunt: wij zijn thuis in vrijwel alle vakgebieden, bijvoorbeeld recht, contracten, techniek, geneeskunde, economie, politiek, kunst en cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat.

Wetenswaardigheden

Kroatisch is een Slavische taal, die vandaag de dag wordt gesproken door circa 7 miljoen mensen. Kroatisch is een officiële taal in Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en een aantal gebieden in Hongarije en Servië.

Meer informatie:

Werkwijze

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect