tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Hongaars Zakendoen in Hongarije

Zakendoen in Hongarije

Wilt u zaken gaan doen in Hongarije? Het is vanzelfsprekend belangrijk dat u zichzelf vooraf goed laat informeren over de gewoonten en gebruiken in dit land. In elk land gelden namelijk weer andere gewoonten en wanneer u deze niet kent, is het zomaar mogelijk dat u, zonder het te weten, een hele belangrijke klant verspeelt. Om u alvast een beetje voor te bereiden op het zaken doen in Hongarije, hebben we in dit artikel enkele tips op een rijtje gezet over zaken doen in dat land.

Zaken doen in Hongarije met TolkDirect
Voor succesvolle communicatie in het Hongaars schakelt u een tolk van TolkDirect in!
Vertrouwen en formaliteit

Wanneer u zaken gaat doen in Hongarije, speelt vertrouwen een sleutelrol. Het is daarom ook belangrijk dat u rustig de tijd neemt om uw zakenpartner beter te leren kennen. Dat kan tijdens meerdere afspraken. Begin daarbij niet te snel over zaken, maar vraag eerst naar het persoonlijke leven van uw gesprekspartner. Zorg bovendien altijd dat u visitekaartjes bij heeft in het Hongaars. Ook zijn zakelijke afspraken erg formeel in Hongarije. Zorg daarom dat u netjes gekleed gaat tijdens deze afspraken. Dat houdt in dat mannen in pak gekleed gaan en vrouwen in nette, niet te uitdagende kleding.

Zakelijk en privé

Waar in Nederland zakelijk en privé gescheiden zijn, loopt dit in Hongarije door elkaar heen. Het is dan ook gebruikelijk om maaltijden te gebruiken rond zakelijk afspraken, waar eventueel ook familie bij kan zijn. Tijdens maaltijden wordt er niet gesproken over zaken. Ook kunnen kleine relatiegeschenken zeer goed ontvangen worden in dit land.

Een tolk Hongaars

Om de communicatie vlekkeloos te laten verlopen tijdens het zakendoen in Hongarije is het verstandig een tolk in te schakelen. Bij TolkDirect zitten ervaren en betrouwbare tolken Hongaars, die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem contact op met onze projectmanagers voor de mogelijkheden of vraag direct online of via de e-mail een vrijblijvende offerte aan.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect