tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Hongaars

Hongaars bij tolkbureau TolkDirect

In het kader van de Europese uitbreiding stijgt de vraag naar diensten in het Hongaars. Tolkbureau

Hongaars bij tolkbureau TolkDirect
Tolken Hongaars van TolkDirect. Neem contact met ons op!
TolkDirect verzorgt voor u deskundige tolken Hongaars met jarenlange ervaring, die er op uw meertalige bespreking, conferentie of evenement voor zorgen dat de deelnemers elkaar goed begrijpen. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Klanten van TolkDirect houden tijd over voor andere dingen

Naast hun professionele kwalificaties brengen onze tolken ook altijd een specialisatie in een bepaald vakgebied mee, zoals economie, recht of techniek. Bovendien verzorgt TolkDirect naast de tolk op verzoek ook de benodigde technische apparatuur voor het tolken. Afhankelijk van het evenement en de tolktechniek is het soms nodig om een heel tolkenteam te boeken. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie en advies. U hoeft ons hiervoor alleen uw aanvraag op te sturen; wij nemen vervolgens contact met u op.

Maak gebruik van onze brede deskundigheid en boek de volgende keer uw tolk bij TolkDirect. Wij sturen u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte toe.

Wetenswaardigheden

Het Hongaars is de officiële taal van Hongarije, de Servische regio Vojvodina en een officiële taal van de Europese Unie. Het wordt gesproken door naar schatting 13 tot 15 miljoen mensen. In de taalwetenschap wordt het Hongaars ingedeeld in de Finoegrische tak van de Oeraalse taalfamilie.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect