tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Chinees Zakelijke gesprekken met China

Zaken met China

Ondernemend China

China is inmiddels al uitgegroeid tot één van de grootste economieën van de wereld. Het kan daarom voor u, als (aankomend) ondernemer, een mooie kans zijn om te gaan onderzoeken of u in China handel kunt gaan drijven. De mogelijkheden zijn daar in ieder geval enorm!

Wanneer u plannen heeft om zaken te gaan doen in China, is het misschien handig om ook eens na te denken over een tolk die u kan helpen om verder te komen in dit land. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de taal te leren, al blijft dit erg lastig. En voordat u zover bent dat u uw zakenpartners begrijpt, bent u zo een aantal jaren verder. In China wordt ook wel af en toe Engels gesproken, maar dat zal niet bij iedereen zo zijn. En van tevoren weet u nooit of uw zakenpartner de Engelse taal voldoende beheerst.

Professionele Chinese tolken bij TolkDirect

Om het taalprobleem op te lossen, kunt u daarom ook gebruik maken van een tolk van TolkDirect. TolkDirect heeft 1500 tolken die samen 150 verschillende talencombinaties kunnen maken, dus er zitten ook tolken tussen die Chinees naar Nederlands (en andersom) kunnen vertalen. Om de vertaling zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, zoekt TolkDirect een tolk voor u uit die gewend is met de taal van uw vakgebied te werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bedrijfskundige tolk of een technische tolk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Chinese Cultuur

Een ander voordeel van een tolk is het feit dat hij of zij het land door de ervaring heel goed kent, en ook weet hoe je het beste met de cultuur om kunt gaan. Zo zijn Chinezen gewend om lang te tafelen, te drinken en karaoke te zingen met hun zakenpartners. Overigens wordt er tijdens deze avondjes uit niets zakelijks besproken. Het is toch vervelend dat uw relatie met uw zakenpartner afgerekend wordt op het feit dat u deze cultuur niet kende.

Advies nodig?

Gaat u dus zaken doen in China? En denkt u dat een tolk toch iets voor u zou kunnen zijn? Neem dan contact met ons op, om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. We kunnen dan uw eisen en wensen doornemen en kijken wat de kosten voor u zullen zijn wanneer u een tolk via ons inhuurt. U kunt ons bereiken door te bellen met één van onze kantoren bij u in de buurt Almere, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht of door een email te sturen.

Neem vandaag nog contact op met de professionele vertalers van TolkDirect en vraag een offerte aan, die afgestemd is op uw behoeften en wensen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect