tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Chinees

Chinees tolken bij TolkDirect

Het grote belang van de Chinese economie zorgt voor een grote vraag naar tolken op de markt. Tolkbureau TolkDirect biedt u deskundige en ervaren tolken Chinees voor beurzen, congressen, bedrijfsrondleidingen en alle andere mogelijke soorten evenementen. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Inclusief vakchinees

Onze tolken zijn niet alleen deskundig op taalgebied, maar hebben ook de vakkennis die nodig is om succesvol te kunnen tolken in de diverse vakgebieden. Onze specialiteiten zijn naast techniek, recht en wetenschap ook geneeskunde, sport, biologie, chemie, kunst & cultuur en journalistiek. Geef in uw aanvraag aan welke taal en welk vakgebied u nodig heeft, dan zorgen wij voor de meest geschikte tolk.

Nog een pluspunt: tolkbureau TolkDirect verzorgt naast de tolk ook de technische uitrusting die nodig is bij het tolken. Of u technische apparatuur nodig heeft, hangt onder meer af van de tolktechniek. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze projectmanagers. U kunt ons bereiken per e-mail.

Wetenswaardigheden

Met wereldwijd 982 miljoen moedertaalsprekers staat het Chinees op de wereldranglijst van talen met stip bovenaan. Wat doorgaans “Chinees” wordt genoemd, is meestal Standaardchinees, een van de vele taalvarianten in Azië. Chinees wordt overigens niet alleen in China gesproken, maar ook in Maleisië, Taiwan, Singapore, Indonesië, Thailand en op de Filippijnen.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect