tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Spaans Zakelijke gesprekken met Spanje

Zakendoen in Spanje

Bent u aan het kijken om zaken te gaan doen in Spanje? En wilt u het liefst dat uw zaken zo snel mogelijk goed gaan lopen? Dan is het erg belangrijk om u hier goed op voor te bereiden. TolkDirect kan u hier bij helpen. Heeft u bijvoorbeeld moeite met de taal? Spaans is nu niet direct de taal die iedereen meteen onder de knie heeft. En Spanjaarden spreken meestal niet goed genoeg Engels om de zaken tot een goed einde te brengen. Om deze taalbarrière te kunnen overbruggen, bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Bij ons tolkbureau zijn namelijk ongeveer 1500 tolken aan het werk, die samen zo'n 150 verschillende talencombinaties vertegenwoordigen.

Voor een Spaanse tolk bent u bij TolkDirect aan het juiste adres!
De Spaanse cultuur

Naast het feit dat de tolken van TolkDirect u kunnen helpen met het vertalen, kunnen ze u ook helpen om extra inzicht te krijgen in de Spaanse cultuur. In Spanje doen ze toch op een andere manier zaken dan in Nederland. Zo kunt u in Nederland goed terecht met een brief, een e-mail of een telefoontje, maar in Spanje zult u de meeste communicatie met uw zakenpartner tijdens directe gesprekken hebben. Spanjaarden hechten namelijk veel waarde aan lichaamstaal, en dat krijg je alleen wanneer je elkaar kunt zien.

Vertrouwen

Andere verschillen in de cultuur tussen Nederland en Spanje tijdens het zakendoen zijn bijvoorbeeld het sterk ontwikkelen van de vertrouwensband en het matige gebruik van agenda's. Dit zijn toch dingen die handig zijn om te weten voordat u aan een zakenrelatie gaat werken.

Barrières overbruggen met TolkDirect

De tolken van TolkDirect kunnen u dus enerzijds helpen om de taalbarrière te overbruggen, en anderzijds helpen om u wegwijs te maken in de cultuur. Twee onderdelen die erg belangrijk zijn om een goede start te kunnen maken met het zakendoen in een ander land. Bent u dus van plan om zaken te gaan doen in Spanje, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat TolkDirect voor u kan betekenen. Wellicht kunnen wij u helpen om van uw zaken in Spanje een groot succes te maken!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect