tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Spaans

Spaans bij tolkbureau TolkDirect

Spaans bij tolkbureau TolkDirect
Ervaren tolken Spaans van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Net als bijvoorbeeld Italiaans, Frans, Portugees en Roemeens behoort het Spaans tot de Romaanse talen. Het is met meer dan 400 miljoen sprekers een echte wereldtaal. Spaans is de officiële taal van ongeveer 20 landen en daarnaast een officiële taal van de Europese Unie. Daarom zijn tolken Spaans op de markt zeer gewild. Tolkbureau TolkDirect helpt u aan deskundige en ervaren tolken Spaans, die op uw meertalige evenement de juiste toon weten te vinden. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Totaalpakket voor onze klanten

Bij TolkDirect krijgt u een totaalpakket, bestaande uit tolk, service en technische uitrusting rondom het tolken. Bovendien zijn wij actief in allerlei vakgebieden, zoals recht, economie, marketing, financiën, politiek en techniek. Wij kennen de eigenaardigheden van het Spaans en kiezen voor uw evenement de perfecte tolk.

Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek meer informatie of een vrijblijvende offerte toe. U kunt bij ons ook terecht voor tolken Catalaans!

Wetenswaardigheden

De Romaanse talen hebben zich ontwikkeld vanuit het Latijn en lijken qua woordenschat en grammatica nog altijd erg op elkaar. Alleen de uitspraak van bepaalde klanken heeft zich dankzij diverse regionale invloeden in de loop der jaren zeer verschillend ontwikkeld. Zo is bijvoorbeeld de stemloze dentale fricatief kenmerkend voor het Spaans, zoals in cerveza [θerˈβeθa].


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect