tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Japans Zakendoen in Japan

Zakendoen in Japan

Wanneer u van plan bent om zaken te gaan doen in Japan, dan komt er waarschijnlijk veel bij kijken. Omdat Japan, naast de VS, één van de grootste handelsnaties van de wereld is, is het een interessante markt om te gaan verkennen. Wat alleen wel erg van belang is, is om rekening te houden met de grote cultuurverschillen en de taalbarrière. Door een tolk van TolkDirect in te schakelen neemt u deze obstakels weg!

Tolkbureau TolkDirect helpt u zakendoen in Japan
Met een tolk van TolkDirect komt u goed beslagen ten ijs in Japan.
De Japanse cultuur

Japanners komen niet graag voor verrassingen te staan en ze verwachten altijd de hoogste kwaliteit. Daarom is het erg belangrijk om duidelijkheid te kunnen geven over uw product of dienst waar u handel in gaat drijven. Over het algemeen kost het ook veel tijd om met uw product of dienst in Japan voet aan de grond te krijgen. Houd er dus rekening mee dat u een lange adem nodig heeft, voordat uw bedrijf succesvol zal zijn.

Taal

De Japanse taal is niet gemakkelijk onder de knie te krijgen. U bent natuurlijk in de meeste landen gewend om gebruik te kunnen maken van de Engelse of de Duitse taal. In Japan zal dit echter lastig worden. Er zijn niet zo veel Japanners die de Engelse taal beheersen. Op scholen wordt er in de Engelse taal wel onderwijs gegeven, dus de jongere generatie begint wel steeds meer te communiceren in het Engels, maar dit is nog niet altijd voldoende om te kunnen gebruiken bij het zakendoen. Het is wel erg belangrijk om te weten welke afspraken er zijn gemaakt over uw handel, en aan welke eisen en wensen u moet voldoen.

Barrières overbruggen

Om problemen te kunnen voorkomen tijdens het zaken doen in Japan, is het misschien een goed idee om eens na te denken over het inhuren van een tolk, om de taalbarrière te overbruggen. Bij TolkDirect bent u dan aan het juiste adres! Ons tolkbureau heeft de beschikking over 1500 tolken die ongeveer 150 verschillende talencombinaties kunnen vertalen. Vanwege het grote aantal tolken is er altijd wel eentje die met zijn of haar specialisatie perfect bij uw organisatie past!

Contact met TolkDirect

Neem daarom vandaag nog contact op met TolkDirect, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan gaan maken van een tolk. Zo kunt een heleboel problemen voor zijn, wanneer u begint met uw handel in Japan. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen of door te bellen met één van onze kantoren bij u in de buurt. Er kan dan gekeken worden welke tolk het beste bij u past, naar aanleiding van uw eisen en wensen. Wilt u direct een offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier op de website in!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect