tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Japans

Japans bij tolkbureau TolkDirect

Japans bij tolkbureau TolkDirect
Veelzijdig en deskundig: tolken Japans van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Het Japans behoort tot de Japonische taalfamilie en staat in de top 10 van meest gebruikte talen ter wereld. Bij tolkbureau TolkDirect vindt u deskundige en ervaren tolken Japans voor meertalige evenementen, onderhandelingen en conferenties. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Alle vakgebieden zijn mogelijk

Onze tolken Japans zijn professioneel opgeleid en bovendien gespecialiseerd in hun vakgebied. Naast de klassieke vakgebieden zoals economie, recht, techniek en geneeskunde zijn wij ook actief op terreinen als politiek, sport of kunst en cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij voor uw evenement een tolk op maat. Bovendien kunt u op verzoek bij ons ook terecht voor de technische uitrusting voor het tolken.

Bij vragen over mogelijke talencombinaties, onze vakgebieden of de beschikbare apparatuur helpen onze projectmanagers u graag verder. Neem contact met ons op per e-mail of per telefoon voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wetenswaardigheden

Met naar schatting 127 miljoen moedertaalsprekers staat het Japans op plaats 9 van de meest gesproken talen ter wereld. Een vergelijking: het Nederlandse alfabet bestaat uit 26 tekens, het Japanse Kanji kent er meer dan 50.000! Hierbij moet wel worden aangetekend dat er meestal maar tussen de 1.945 en 3.000 van worden gebruikt.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect