tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Italiaans Zakendoen in Italië

Zakendoen in Italië

Heeft u een mogelijkheid gevonden om zaken te gaan doen in Italië? Dan is het belangrijk om u goed te oriënteren op de mogelijkheden en de verschillen tussen Nederland en Italië. In Italië spreken ze allereerst natuurlijk Italiaans. Een taal die niet iedereen direct beheerst. Maar om in Italië goed zaken te kunnen doen, is het zeker van belang om in het Italiaans te kunnen communiceren. Wanneer dit voor u niet weggelegd is, kan TolkDirect u hier van dienst zijn. Bij TolkDirect hebben we namelijk de beschikking over 1500 tolken die in 150 taalcombinaties kunnen tolken.

Persoonlijk contact

Zakendoen in Italië met tolkbureau TolkDirect
Neem contact met ons op voor informatie over een tolk Italiaans.
Een tolk is dus handig voor het vertalen in situaties wanneer u de taal nog niet machtig bent. Naast het vertalen zijn ze echter ook nog handig om u te helpen om de verschillen tussen de cultuur in Italië en de cultuur in Nederland duidelijk te maken. In Nederland zult u bijvoorbeeld niet zo heel snel met zakenpartners persoonlijke verhalen uitwisselen. Meestal blijft het contact volledig zakelijk. In Italië is dit echter helemaal niet het geval. Daar is juist de interesse in de persoonlijke verhalen van de zakenpartner belangrijk om de zakenrelatie goed op te kunnen zetten.

Onderhandelen met passie

Ook is er een groot verschil in de onderhandelingen. Zijn we in Nederland heel nuchter en duidelijk in de onderhandelingen, in Italië vinden ze het de normaalste zaak om extra drama aan de onderhandelingen toe te voegen. Toch wel handig om te weten, zodat u niet schrikt van de overweldigende aanpak van uw zakenpartner.

De hulp van TolkDirect

Het blijkt dat er een aantal verschillen zitten tussen Italië en Nederland. Het is allemaal te leren, maar het is toch wel fijn wanneer u er in het begin al op gewezen wordt. Tolken bij TolkDirect kunnen u, door hun ruime ervaring, hier wegwijs in maken. Bent u dus van plan op in Italië zaken te gaan doen? En kunt u nog wel wat hulp gebruiken om de taal en de cultuur onder de knie te krijgen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Per slot van rekening is een goed begin het halve werk.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect