tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Italiaans

Italiaans bij tolkbureau TolkDirect

Het Italiaans is de officiële taal van Italië, San Marino, Vaticaanstad en Zwitserland en wordt in een aantal gebieden als officiële taal gebruikt (bijv. Slovenië, Kroatië). Het is daarom niet verwonderlijk dat het Italiaans op de tolkenmarkt zeer gewild is.

Italiaans bij tolkbureau TolkDirect
Tolken Italiaans bij TolkDirect. Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect helpt u aan deskundige en ervaren tolken Italiaans, die zorgen voor een professionele uitstraling van uw meertalige conferentie.

Dolce far niente – maar alleen voor onze klanten

U krijgt bij tolkbureau TolkDirect op verzoek het totaalpakket, bestaande uit tolk, service en technische uitrusting rondom het tolken. Afhankelijk van evenement en tolktechniek is het aan te bevelen om meerdere tolken te boeken. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie en advies. U hoeft ons hiervoor alleen uw aanvraag op te sturen; wij nemen vervolgens contact met u op.

Onze tolken zijn deskundigen in hun vakgebied, die behalve hun universitaire opleiding ook de benodigde vakkennis meebrengen voor succesvolle meertalige communicatie. Wij zijn actief in de klassieke vakgebieden recht, economie, techniek en geneeskunde. Daarnaast tolken wij in kleinere disciplines, zoals kunst & cultuur, sport en politiek.

Maak gebruik van onze taaldeskundigheid en boek de volgende keer uw tolk bij TolkDirect. Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek graag meer informatie of een vrijblijvende offerte toe.

Wetenswaardigheden

Net als bijvoorbeeld Spaans, Frans, Portugees en Roemeens behoort het Italiaans tot de Romaanse taalfamilie, die is voortgekomen uit het Latijn. Nog altijd is het Italiaans het meest verwant aan het Latijn, zowel in geschrift als in uitspraak. Dit heeft uiteraard voornamelijk geografische oorzaken.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect