tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Duits Zakendoen in Duitsland

Zakendoen in Duitsland

Bent u van plan om uw bedrijf uit te breiden naar Duitsland? Houdt u dan rekening met een aantal punten om ook in Duitsland succesvol te worden. Het lijkt namelijk heel gemakkelijk om uw bedrijf uit te breiden, net over de grens met Nederland. U spreekt misschien al aardig wat Duits, en de Duitsers lijken qua cultuur ook wel op wat we gewend zijn in Nederland. Maar dit kan nog wel eens tegen gaan vallen.

Tolkenbureau TolkDirect helpt u ondernemen in Duitsland
De beste Duitse tolken vindt u bij TolkDirect: neem contact op voor meer informatie.
Tolken naar het Duits

In Duitsland is het namelijk van belang om vloeiend Duits te spreken, wilt u goede zaken doen en mooie opdrachten binnen kunnen slepen. Met een paar woordjes komt u er dus niet! Om dit op korte termijn op te lossen, bent u bij TolkDirect aan het juiste adres om een tolk in te huren. Bij ons tolkbureau wordt er gekeken naar uw specifieke situatie, om de juiste tolk uit te kunnen kiezen. Elke tolk heeft namelijk, naast een bepaalde taalrichting, ook een eigen specialisatie. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een technische tolk of een bedrijfskundige tolk. TolkDirect heeft de beschikking over 1500 tolken die samen zo'n 150 verschillende talencombinaties kunnen vertalen, dus er zit er zeker een tolk bij die u kan helpen met de vertaling van het Nederlands naar het Duits en omgekeerd.

Waarom een tolk?

Naast het feit dat een tolk goed kan vertalen, kan een tolk ook goed gebruikt worden om meer te weten te komen over de cultuur van een ander land. De tolken hebben namelijk veel ervaring met het land, omdat ze er gestudeerd hebben of er opgegroeid zijn. Ze weten dus meer over de manier waarop u het beste handel kan drijven, en hoe u zich aan moet passen om zo succesvol mogelijk te kunnen ondernemen.

Contact met TolkDirect

Denkt u dat een tolk een meerwaarde voor uw bedrijf kan hebben? Neem dan vandaag nog contact met TolkDirect op. Dat kunt u doen door naar een vestiging bij u in de buurt te bellen of door ons een e-mail te sturen. Dan kunnen we samen kijken hoe we uw eisen en wensen zo goed mogelijk in kunnen passen. Uiteraard kunt u een offerte aanvragen door het formulier op de website in te vullen. Hopelijk kunnen we u van dienst zijn om uw zaken in het buitenland zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect