tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Duits

Duits bij tolkbureau TolkDirect

Het Duits is een Indo-Germaanse taal die vandaag de dag door 90 à 100 miljoen mensen als moedertaal wordt gesproken.

Duits bij tolkbureau TolkDirect
Deskundig en betrouwbaar: tolken Duits van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect verzorgt deskundige en ervaren tolken Nederlands voor uw meertalige evenement, bespreking of conferentie. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Optimale afstemming van vakgebied en talencombinatie

TolkDirect is thuis in vrijwel alle vakgebieden, zoals recht, contracten, techniek, geneeskunde, economie, politiek, kunst en cultuur. Laat ons weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat. Bovendien verzorgen we in samenwerking met onze technische partners ook de technische apparatuur voor uw tolk.

Mocht u vragen hebben, dan helpen onze projectmanagers u graag verder. Op verzoek sturen zij u ook meer informatie of een vrijblijvende offerte toe. Neem contact met ons op!

Wetenswaardigheden

Behalve als officiële taal in Duitsland, Oostenrijk en het Duitse gedeelte van Zwitserland wordt Duits ook gesproken in Liechtenstein, Luxemburg, het oosten van België, Zuid-Tirol, Lotharingen en de Elzas. Duits is daarnaast een officiële taal van de Europese Unie, een nationale taal van Namibië en een van de tien belangrijkste talen ter wereld.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect