tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice geneeskunde Tolk in de zorg

Een tolk in de zorg van TolkDirect

Niets is zo belangrijk in de zorg als communicatie. Als u als patiënt in een ziekenhuisbed ligt, wilt u immers graag weten waar u aan toe bent, net als uw naasten. Daarnaast wil ook de zorgverlener kunnen communiceren met zijn of haar patiënt. Dat geldt in ziekenhuizen, maar ook bij psychiatrische instellingen of gehandicapteninstellingen. Vertrouwelijkheid staat daarbij vanzelfsprekend hoog in het vaandel, medische informatie is immers privé. Om deze redenen werkt TolkDirect uitsluitend samen met betrouwbare en ervaren tolken die deze belangen in acht nemen. Wanneer u dus een tolk in de zorg gezocht heeft, kunt u bij TolkDirect rekenen op een professionele samenwerking.

Waarom een tolk van TolkDirect?

Tolk in de zorg gezocht? TolkDirect heeft de beste tolken!
Onze projectmanagers helpen u graag verder als u contact met ze opneemt!
Tolkbureau TolkDirect is al jarenlang actief op de tolkmarkt. Dat heeft ervoor dat wij een uitgebreid netwerk met daarin de beste tolken hebben kunnen opbouwen. De tolken die bij ons zijn aangesloten hebben niet alleen uitmuntende kennis van de talen waarbinnen zij vertalen, zij bezitten ook de nodige vakspecifieke kennis op het medische gebied. Zij kennen het jargon en de terminologie en weten het nodige af van de gezondheidszorg. Zo verzekeren wij u ervan dat er geen miscommunicatie zal plaatsvinden en beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn. En dat is waar het om gaat bij tolken!

Offerte en informatie

Als u direct een offerte wilt aanvragen voor het inschakelen van een tolk kunt u dat doen via het offerteformulier op onze website of de e-mail. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave retour. Ook kunt u telefonisch contact met onze projectmanagers opnemen voor meer informatie of vragen. Zij staan u iedere werkdag graag te woord!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect