tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice geneeskunde

Tolken voor het vakgebied geneeskunde

Tolkenservice TolkDirect - geneeskunde
De tolkenservice TolkDirect verzorgt medische tolken voor diverse aangelegenheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
De tolkenservice TolkDirect biedt medische vertolkingen voor een eerlijke prijs. Onze tolken zijn gespecialiseerd in talrijke deelgebieden van de geneeskunde, zoals chirurgie, pediatrie, gynaecologie, neurologie, oncologie, oftalmologie, interne geneeskunde en ook in medisch onderzoek.

Precieze vakkennis is in het vakgebied geneeskunde onmisbaar. Daarom stemmen wij naast de talencombinatie ook de vakspecialisatie van onze tolken zeer nauwkeurig af op uw wensen.

Kwalificaties + ervaring = kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met ervaren tolken die hun vaardigheden hebben verkregen via een academische opleiding en die hun kwaliteiten al veelvuldig in de praktijk hebben bewezen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitstolk.

Voorbeelden van de inzet van medische tolken:

Neem contact op met onze projectmanagers per e-mail of telefoon voor meer informatie over onze tolkendiensten of voor het aanvragen van een offerte. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier aan de rechterkant.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect