tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice geneeskunde Medische tolk

Een medische tolk van TolkDirect

In de medische wereld zijn er een hoop vakspecifieke termen die aan bod komen tijdens mondelinge communicatie. Wanneer er tussen verschillende nationaliteiten gecommuniceerd moet worden wordt er dan ook vaak naar een specialistische medische tolk gezocht, zodat belangrijke informatie niet verloren gaat. Ook is het erg belangrijk dat er in de medische wereld vertrouwelijk met informatie wordt omgegaan. Daarom kiest u voor een tolk van TolkDirect. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare tolken die jarenlange ervaring hebben met hun beroep en vakgebied.

Ervaring en ervaringsgebieden

Medische tolk gezocht? Bij TolkDirect vindt u er één!
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een medische tolk!
Tolkbureau TolkDirect is al jarenlang actief op de markt en heeft inmiddels een uitgebreid netwerk met daarin de beste tolken opgebouwd. Binnen het medische vakgebied zijn enorm veel specialisaties. Voor psychiatrie zijn er een hoop andere vakspecifieke termen dan wanneer en getolkt moet worden voor cardiologie. Vandaar dat wij samenwerken met tolken die zich specifiek hebben gericht op het medische vakgebied en zich hierin verder verdiept hebben. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat u samen zult werken met een tolk die kennis van zaken heeft. Hierdoor zal de communicatie versoepeld worden en weten beide partijen tot in detail waar ze aan toe zijn. Als u dus naar een medische tolk gezocht heeft, hoeft u nu niet verder te kijken!

Contact

Als u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt hebben kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen met onze projectmanagers. Ook kunt u via het offerteformulier of de e-mail direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze projectmanagers zullen u graag verder helpen!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect