tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Russisch

Russisch bij tolkbureau TolkDirect

Russisch behoort tot de Indo-Germaanse talen, om precies te zijn tot de Oost-Slavische taalgroep. Dankzij de economische ontwikkelingen is het Russisch tegenwoordig een van de meest gewilde talen op de Europese markt. Tolkbureau

Russisch bij tolkbureau TolkDirect
Bij tolkbureau TolkDirect vindt u de perfecte tolk van en naar het Russisch. Neem contact met ons op!
TolkDirect komt aan deze vraag tegemoet en verzorgt deskundige tolken in allerlei vakgebieden die passen bij uw evenement.

Speciaal opgeleide tolken

Onze tolken Russisch zijn speciaal opgeleid voor het tolken en hebben jarenlange ervaring met simultaan-, fluister-, consecutief en gesprekstolken. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden, bijvoorbeeld in de autobranche, het recht, contractonderhandelingen, economie en handel of de energiebranche. Deze extra kennis is voor het tolken onmisbaar, want alleen een tolk die de materie beheerst kan voor een geslaagde vertolking zorgen en de klant tevreden stellen.

Een tolk beheerst niet alleen verschillende talen, maar brengt ook omvangrijke interculturele kennis mee. Daartoe behoren naast algemene beleefdheids- en omgangsvormen ook mimiek en gestiek. Kijkt u maar eens goed naar een tolk om te zien hoe zijn non-verbale communicatie verandert, afhankelijk van de taal die hij spreekt. Denk vooral niet dat hij u niet begrijpt of voor de gek houdt; onze tolken doen altijd hun best om te zorgen voor probleemloze communicatie. Op die manier kunt u als klant van TolkDirect altijd ongehinderd uw werk doen.

Maak gebruik van onze deskundigheid op taalgebied en stuur ons uw aanvraag voor de inzet van tolken bij uw volgende evenement. Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek graag meer informatie toe. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail met uw wensen.

Wetenswaardigheden

Het grootste verschil met de Romaanse talen zit in eerste instantie in de grafische weergave van de klanken, die worden weergegeven via het cyrillische alfabet. Bovendien kent het Russisch in totaal zes naamvallen voor zelfstandige naamwoorden en drie tijdsvormen voor werkwoorden. Dialecten bestaan in het Russisch natuurlijk net zozeer als in andere talen, maar deze zijn ondanks de grootte van het land niet zo verschillend als bijvoorbeeld in het Nederlands. Sprekers uit ver van elkaar verwijderde delen van Rusland kunnen elkaar in de regel ondanks de dialecten moeiteloos begrijpen.

Overigens: de talen Wit-Russisch en Oekraïens zijn sterk verwant met het Russisch, waardoor een Russische tolk vaak ook kan worden ingezet in situaties met gesprekspartners uit Oekraïne of Wit-Rusland. Neem contact met ons op voor meer informatie!


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect