tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Russisch Zakendoen in Rusland

Zakendoen in Rusland

Wanneer u plannen aan het maken bent om zaken te gaan doen in Rusland, dan bent u misschien ook al aan het kijken hoe u dit aan gaat pakken. Het is bijvoorbeeld heel erg belangrijk om Russisch te kunnen spreken, wanneer u succesvol zaken wilt gaan doen.

De expertise van TolkDirect

Zakendoen in Rusland doet u met TolkDirect
Maak uw deals in Rusland tot een succes met de hulp van TolkDirect. Neem meteen contact op.
Heeft u de Russische taal nog niet helemaal goed onder de knie? Dan kan TolkDirect u misschien van dienst zijn. Ons tolkbureau heeft een team van ongeveer 1500 tolken tot onze beschikking die samen 150 verschillende taalcombinaties vertegenwoordigen. Een tolk is natuurlijk handig om de taalbarrière te overbruggen, maar hij of zij kan ook heel handig zijn om de cultuur beter te begrijpen. Onze tolken hebben namelijk veel ervaring met de cultuur in het land waar ze voor vertalen. Deze kennis hebben ze opgedaan doordat ze in het land opgegroeid zijn of omdat ze tijdens hun studie veel te maken hebben gehad met het land. Zo weten ze dus ook precies de dingen waar u op moet letten om uw zaken goed te kunnen beginnen.

Persoonlijk contact

Wist u bijvoorbeeld dat het in Rusland heel belangrijk is om veel persoonlijk contact met uw zakenpartner te onderhouden? Laat u dit een moment afweten, dan kan uw zakenpartner zo naar uw concurrent overstappen. Iets wat u natuurlijk niet wilt. U heeft in de Russische cultuur ook al een voorsprong wanneer u uw zakenpartner trakteert op een lunch of een diner.

Begeleiding en ervaring

Om een goede start te kunnen maken is het dus heel erg belangrijk om goed te weten hoe u te werk moet gaan in Rusland. Een tolk van TolkDirect kan u hier goed in begeleiden door de ruime ervaring die hij of zij door de jaren heen op heeft gedaan. Enerzijds kan de tolk u begeleiden om de communicatie goed te laten verlopen en anderzijds kan er een goed inzicht gegeven worden om de cultuur beter te begrijpen.

Contact

Bent u van plan om in Rusland zaken te gaan doen, maar weet u nog niet zo veel van de taal en de cultuur af? Dan is het misschien een goed idee om eens contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we dan onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen. Een tolk van TolkDirect kan u in ieder geval helpen, zodat u een goede start in een nieuw land kunt maken!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect