tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Koreaans

Koreaans bij tolkbureau TolkDirect

Koreaans bij tolkbureau TolkDirect
Met een gerust hart aan de slag! Tolken Koreaans van TolkDirect leveren vertolkingen zonder zorgen. Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect verzorgt professioneel opgeleide tolken Koreaans voor diverse aangelegenheden, zoals afspraken bij de notaris, conferenties, bijeenkomsten of beurzen. Gebruik het formulier aan de rechterkant of geef uw wensen aan ons door via e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Tolken Koreaans voor talrijke vakgebieden

Alle tolken van TolkDirect zijn deskundig in hun taal- en vakgebied. Op die manier leveren wij succesvolle vertolkingen zonder zorgen. Tot onze vakgebieden behoren onder meer techniek, recht, economie, geneeskunde, sport, biologie, chemie, kunst & cultuur en journalistiek. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat.

Naast de tolk zelf bieden we ook de technische uitrusting voor het tolken aan. Of deze apparatuur nodig is, hangt af van de tolktechniek en het aantal deelnemers. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze projectmanagers, die u graag per e-mail of per telefoon via Contact van dienst zijn.

Wetenswaardigheden

Het Koreaans telt bijna 80 miljoen sprekers en wordt vooral gesproken in Noord- en Zuid-Korea. De taal is bijzonder precies in het uitdrukken van de relatie die twee sprekers tot elkaar hebben, zowel in maatschappelijk opzicht als op het gebied van beroep en leeftijd.

Meer informatie:

Werkwijze

Kosten

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect