tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Koreaans Zakendoen in Korea

Zakendoen in Korea

Wilt u met uw bedrijf de Koreaanse markt op? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de zakelijke cultuur die daar geldt. Wanneer u dat immers niet weet, kunt u onbedoeld uw gesprekspartner beledigen. In dit artikel geven we u enkele tips over de zakelijke cultuur in Korea.

Toon respect

Met de hulp van TolkDirect kunt u goed zakendoen in Korea
Vraag direct een offerte aan voor een tolk Koreaans.
Het is belangrijk om niet teveel druk op de zakelijke onderhandelingen te leggen. Neem rustig de tijd om een relatie op te bouwen met uw gesprekspartner en gebruik zo nodig meerdere afspraken. Vraag naar het gezin en de persoonlijke ambitie van uw gesprekspartner. Zo toont u respect. Dat doet u overigens ook door op tijd te komen bij afspraken en door uw gesprekspartner aan te spreken met zijn of haar titel. Gebruik in ieder geval geen voornamen.

Visitekaartjes en relatiegeschenken

Visitekaartjes zijn erg belangrijk in Korea. Zorg dat u beschikt over visitekaartjes in het Engels, of beter nog: in het Koreaans. Op dit visitekaartje dient niet alleen uw naam en de naam van uw bedrijf te staan, maar ook een duidelijke omschrijving van uw functie. Verder is het aan te raden om een relatiegeschenk mee te nemen. Een typisch Hollands geschenk doet het altijd goed! Wanneer u een geschenk krijgt, is het niet de gewoonte dit open te maken in het bijzijn van de gever.

De taal

Houd er rekening mee dat niet iedereen in Korea de Engelse taal voldoende beheerst. Een tolk van TolkDirect kan in ieder geval veel problemen voorkomen. U kunt eenvoudig kijken wat de opties voor u zijn door een kijkje te nemen op onze website of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook helpen onze projectmanagers u graag verder. Neem telefonisch contact met ze op voor de mogelijkheden.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect