tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Grieks

Grieks bij tolkbureau TolkDirect

Grieks bij tolkbureau TolkDirect
Met de tolken Grieks van TolkDirect bent u verzekerd van succesvolle internationale communicatie. Neem contact met ons op!
Het Grieks is al meer dan 3400 jaar oud. Al bij de oude Grieken werd er bij gesprekken gebruik gemaakt van (fluister)tolken. Ook vandaag de dag is er nog steeds grote vraag naar tolken van en naar het Grieks. Met deze vraag kunt u terecht bij tolkbureau TolkDirect. Wij bieden u professionele en deskundige tolken Grieks voor alle soorten evenementen. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Gekwalificeerde tolken Grieks

Onze tolken zijn deskundig in hun taalgebied en beschikken daarnaast over de benodigde vakkennis. Zo bent u verzekerd van vertolkingen op de meest uiteenlopende terreinen. Onze vakgebieden zijn behalve techniek, recht en economie onder andere ook geneeskunde, sport, biologie, chemie, kunst & cultuur en journalistiek. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat.

Naast de tolk zelf kunnen klanten bij tolkbureau TolkDirect op verzoek ook terecht voor de technische uitrusting voor het tolken. Of er technische apparatuur nodig is, hangt ook af van de tolktechniek. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie. U kunt ons bereiken via e-mail of per telefoon.

Wetenswaardigheden

Tegenwoordig wordt het Grieks gesproken door zo’n 13 miljoen mensen. Zoals de Griekse cultuur een grote invloed had op West-Europa, zo neemt ook de Griekse taal een belangrijke positie in bij de ontwikkeling van de schrijftaal. Uit het Griekse alfabet zijn het cyrillische en het Latijnse alfabet voortgekomen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Oud-Grieks en het Nieuw-Grieks, waarbij de laatste de taal is die tegenwoordig in Griekenland en op Cyprus wordt gesproken.

Meer informatie:

Werkwijze

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect