tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Bulgaars

Bulgaars bij tolkbureau TolkDirect

Bulgaars bij tolkbureau TolkDirect
Tolken Bulgaars bij TolkDirect. Neem contact met ons op!
Tolkbureau TolkDirect biedt u deskundige en ervaren tolken Bulgaars voor beurzen, congressen, bedrijfsrondleidingen of afspraken bij de notaris. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Totaaloplossing taal + techniek

Tolkbureau TolkDirect biedt klanten op verzoek een totaaloplossing: als aanvulling op uw tolk kunt u bij ons ook terecht voor de technische uitrusting voor de vertolking (bijv. tolkcabines, koptelefoons en microfoons). Of er technische apparatuur nodig is, hangt af van de tolktechniek. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon.

Nog een pluspunt: TolkDirect is thuis in bijna alle vakgebieden, van rechten en contracten tot techniek, geneeskunde, economie, politiek en kunst & cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat.

Wetenswaardigheden

Het Bulgaars is een Slavische taal en wordt vandaag de dag gesproken door circa 10 miljoen mensen. Bulgaars is de officiële taal van Bulgarije en een van de officiële talen van de Europese Unie.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect