tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Zwolle Tolk Farsi in Zwolle

Farsi tolk van TolkDirect in Zwolle

Stelt u zich voor: u gaat onderhandelen met zakenpartners in Iran, Afghanistan, Tadzjikistan of Oezbekistan. De belangrijkste spreker op uw medische congres is alleen het Farsi machtig. U bent notaris en moet een akte opmaken met iemand die onvoldoende Nederlands spreekt, wiens moedertaal het Farsi is. In dergelijke situaties is het vaak noodzakelijk om een professionele tolk in te schakelen. Tolkbureau TolkDirect heeft zulke tolken Farsi in dienst en kan u dan ook uitstekend helpen met het tot een succes maken van dergelijke ondernemingen.

Expertise en ervaring

Farsi tolk gezocht in Zwolle? TolkDirect!
Onze projectmanagers helpen u graag verder. Neem contact met ze op!
Wanneer u een tolk inschakelt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles wat er wordt gezegd getrouw wordt vertaald. De tolken van TolkDirect hebben allemaal in het verleden bewezen betrouwbaar te zijn. Daarnaast hebben zij ook allen al enige jaren ervaring in het vak. Ervaring en betrouwbaarheid zijn, naast uitmuntende kennis van de talen waartussen wordt getolkt, natuurlijk belangrijke eigenschappen van een tolk. Hier houdt de expertise echter niet op. Al onze tolken hebben zich namelijk ook toegelegd op een bepaald vakgebied. Dat houdt in dat we gespecialiseerde juridische, technische, medische maar ook handels en bijvoorbeeld culturele tolken in ons bestand hebben. Een specialist zet nu eenmaal gemakkelijker materie om en zorgt dus voor een hoogwaardige vertaling!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag te woord. Bij hen kunt u ook terecht voor een vrijblijvende offerte. Stuur ze hier voor simpelweg een e-mail of vul het offerteformulier op onze website in. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een prijsopgave.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect