tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Zwolle

Tolkbureau TolkDirect Zwolle

Tolk gezocht in Zwolle? Ook in de regio Overijssel heeft tolkenbureau TolkDirect zich gevestigd om hier de vraag naar tolken te voorzien. Wij verzorgen tolken op vrijwel ieder vakgebied. Dus of u nu een tolk nodig heeft op het gebied van economie en handel, nationaal en internationaal recht, geneeskunde, biologie of een ander ervaringsgebied: wij hebben vrijwel altijd een professionele tolk hiervoor in ons bestand staan.

De service van TolkDirect

Tolk gezocht in Zwolle? Ga naar TolkDirect Zwolle!
Ook voor professionele onderhandelingen regelt TolkDirect tolken.
Goede service is ons hoogste doel. Daarom kunnen we bijvoorbeeld tijdens tolkopdrachten de audioapparatuur, zoals fluistersetjes en conferentietelefoons, voor u verzorgen, zodat u hier zelf niet achteraan hoeft. Daarnaast hebben we tolken met de meest uiteenlopende talencombinaties in ons bestand staan, waardoor we vrijwel iedere opdracht kunnen aanpakken.

Ervaring en expertise

TolkDirect werkt uitsluitend samen met de beste tolken. Naast het feit dat onze tolken jarenlange ervaring hebben in hun beroep, voldoen ze ook aan onze hoge eisen door hun mate van expertise en hun professionaliteit. Daarnaast hebben we ook beëdigde tolken in ons bestand staan, die beschikken over een speciaal diploma en beëdigd zijn door de rechtbank. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit!

Vragen en offertes

Als u nog vragen heeft over de procedure of over ons tolkbureau, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag te woord via het volgende telefoonnummer: 038-808 01 17. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kunt u doen via het offerteformulier op onze website of via de e-mail. Wij streven er vervolgens naar u binnen een uur een vrijblijvende prijsopgave toe te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect