tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Groningen Tolk Engels in Groningen

Engelse tolk van TolkDirect in Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een tolk Engels in Groningen, hoef u niet verder meer te zoeken. TolkDirect heeft namelijk ook in de regio Groningen gespecialiseerde tolken. De tolken waar wij mee samenwerken, hebben zich in het verleden al ruimschoots bewezen en behoren niet voor niets tot de beste tolken ter wereld. Welke tolk u ook nodig heeft, dankzij de uitgebreide database die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we altijd een tolk vinden die bij u past. Deze tolk zal niet alleen de Engelse taal en de tweede werktaal tot in de perfectie beheersen, maar weet ook nog eens het nodige af van het vakgebied waarbinnen hij of zij als tolk gaat fungeren.

Tolk Engels gezocht in Groningen? Vind hem/haar bij TolkDirect!
De beste tolken Engels vindt u bij TolkDirect. Ook in Groningen bieden wij onze tolkdiensten aan!
Tolk Engels in Groningen gezocht?

TolkDirect is een gerenommeerd bureau dat samenwerkt met de beste tolken ter wereld. Wij stellen dan ook zeer strenge eisen aan de tolken waar we mee samen werken. Zo zijn al onze tolken gecertificeerd en hebben ze jarenlange ervaring in hun vak. Ook zijn vrijwel al onze tolken gespecialiseerd binnen een bepaald vakgebied. Of u nu een medische tolk of een juridische tolk nodig heeft, altijd kunnen wij u wel een tolk toewijzen die zich heeft gespecialiseerd in uw vakgebied.

Informatie en contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze tolkdiensten? Neem dan gerust eens contact op met onze projectmanagers, die u iedere werkdag graag te woord staan. U kunt natuurlijk ook gewoon een e-mail naar ons toe sturen. Via deze weg kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen, naast het invullen van het offerteformulier op onze website. Onze projectmanagers streven er vervolgens naar u binnen een uur een prijsopgave te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect