tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Groningen

Tolkbureau TolkDirect Groningen

Een tolk gezocht in de regio Groningen? Dan bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Voor de meest uiteenlopende tolkopdrachten kunt u bij ons terecht. Of u nu een notaristolk, een medische tolk of een gebarentolk nodig heeft: wij kennen er één bij u in de buurt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen tolken bij ons boeken. Ook voor spoedtolken en tolkdiensten voor de langere termijn kunt u op TolkDirect rekenen.

Apparatuur nodig?

Tolk gezocht in Groningen? TolkDirect
Audioapparatuur regelt TolkDirect ook voor u!
Wij leveren ook audioapparatuur bij de opdrachten. Wij verzorgen fluistersetjes, geluidscabines en fluistersetjes en rekenen voor deze service geen extra kosten. Ons streven is mondelinge vertalingen van het hoogste niveau leveren, waarbij u zo zich zo min mogelijk druk hoeft te maken. Zodra u een gespecialiseerde tolk via TolkDirect heeft ingeschakeld doen wij de rest!

Tolken met ervaring

Bij TolkDirect werken we samen met een groot netwerk van de beste tolken. Onze tolken worden geselecteerd op basis van hun ervaring, professionaliteit en de opleiding die ze hebben genoten. Zo kunnen we u verzekeren van hoge kwaliteit.

Contact

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Het telefoonnummer van ons kantoor in Groningen is: 050-808 02 94. Direct een vrijblijvende offerte opvragen kan ook: vul daarvoor het offerteformulier op onze website in of stuur ons een e-mail. We streven er dan naar u binnen een uur een prijsopgave te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect