tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie TolkDirect is nu ook op zoek naar stagiairs

TolkDirect is nu ook op zoek naar stagiairs!

Wie zijn wij?

TolkDirect is een nationaal en internationaal servicebureau voor tolkdiensten. Wij regelen alle tolkdiensten op locatie voor conferenties, congressen, beurzen, notariskantoren, rechtbanken, onderwijs en nog veel meer.

Wie zoeken wij?

TolkDirect is op zoek naar stagiairs voor onze kantoren in Almere of Utrecht. Volg je als 3e of 4e-jaars student een relevante mbo- of hbo-opleiding, richting marketing of communicatie? Ben je zelfstandig, klantgericht, creatief en zorgvuldig? Weet je van aanpakken en ben je leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je competenties zijn afhankelijk van de stage die je gaat volgen, maar je bent hoe dan ook een harde werker die graag wil leren, communicatief vaardig is en graag werkt in een bedrijf dat constant in beweging is. Een initiatiefrijke denker maar vooral ook een doener met communicatieve en creatieve kwaliteiten, een achtergrond op het gebied van marketing en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

We zijn op zoek naar bedrijfskundige, economische, commerciële en/of talige studenten: als je bijvoorbeeld bedrijfskunde, journalistiek, (bedrijfs)communicatie, taalwetenschap, (commerciële) economie, marketing, vertalen, of een taal studeert zou dit wel eens de stage voor jou kunnen zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden:

- Uitdagende werkzaamheden
- Stageplek voor de duur van 3 - 6 maanden in Almere of Utrecht
- Goede stagebegeleiding
- Stagevergoeding
- Ruimte voor het in overleg uitvoeren van een eigen stage-opdracht

Soorten stages:

Momenteel kunnen wij de volgende soorten stages bieden. Deze stages zijn eventueel ook te combineren naar gelang je studie en interesse. Zo kunnen we bijvoorbeeld projectondersteuning combineren met sociale media of aan de website werken. Dit zullen we in overleg met jou uitstippelen.

Projectmanagement
Je zal tijdens deze stage diverse ondersteunende en secretariële en administratiewerkzaamheden uitvoeren. Ook kan je je richten op officemanagement. Je maakt dan kennis met alle aspecten van Projectmanagement; Van klantaanvraag tot aan facturatie, van het omgaan met verschillende klanten tot aan het contact met de tolken.

Communicatie/E-commerce/marketing
Tijdens deze stage zal je o.a. aan de website werken. Je zal helpen de website te optimaliseren voor SEO, nieuwe teksten schrijven over de verschillende vakgebieden waarin TolkDirect actief is, en aan andere commerciële uitingen werken samen met de stagebegeleider. Ook zal je je richten op het opzetten en ontwikkelen van onze aanwezigheid op sociale media.

Werkzaamheden:
- Mee-organiseren en realiseren van marketingcampagnes
- Mailings initiëren
- Diverse werkzaamheden aan de website
- Actief op Facebook en Twitter-acties inzetten en informatie delen

Werkzaamheden:
- Tolken selecteren en toevoegen in ons systeem
- Offertes maken
- Diverse werkzaamheden aan de website
- Database up to date houden

MBO-stage projectondersteuning
Je zal tijdens deze stage diverse ondersteunende en secretariële werkzaamheden uitvoeren. Ook kan je je richten op officemanagement. Deze stage kan in Almere of in Utrecht worden uitgevoerd.

Een stage-opdracht naar keuze
Als je zelf een voorstel hebt voor een stage-opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We horen dan graag je voorstel en bespreken dan samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wij bieden ook stages aan via onze moederonderneming Snelvertaler. Interesse? Kijk eens bij http://www.snelvertaler.nl/Vacatures.htm

Nog vragen? Interesse?

We horen graag van je. Neem contact op met Ralph van het Nederend (manager TolkDirect en Snelvertaler) via 036-534 89 10. We ontvangen graag een kopie van je stageplan of -opdracht, als je die hebt. We zullen dan contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Laatste update: maart 2019.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect