tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Tolkenservice in het buitenland voor zakenreizen.

Tolken in het buitenland

Tolkenservice TolkDirect verzorgt tolkdiensten in het buitenland. Onze tolken maken deel uit van een internationaal, professioneel netwerk. Daarom kunt u zowel in binnen- als buitenland gebruik maken van een native-speaker.

Een geschikte tolk vinden is niet eenvoudig. Iedereen kan zich tolk noemen. Wij van TolkDirect selecteren beëdigde tolken die lid zijn van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV) en professioneel opgeleid zijn.

Tolkenservice TolkDirectin het buitenland
Zakelijke tolkdiensten in het buitenland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een tolk nodig tijdens uw zakenreis?

Het komt vaak voor dat u tijdens de reis een tolk nodig heeft voor de formaliteiten of met het opzetten van een dienst. Om verdere operationele afspraken te maken met zowel de klant, lokale overheden en wellicht ook de douane is het handig om een tolk mee te nemen die zowel de Nederlandse taal als de taal van het desbetreffende land machtig is.

Veel internatonale samenwerkingsverbanden stranden door miscommunicatie door slecht gesproken Engels, daarom is het meenemen van een tolk van groot belang.

Zowel cultuur als taal kunnen in de weg staan bij zakelijk communiceren met uiteindelijk grote gevolgen. Het onderhandelen in steenkolen Engels of een student inhuren die de taal slecht beheerst kan een zakelijk overeenkomst in de weg staan.

Advies

Tolkenservice TolkDirectvoor uw zakenreizen
wij leveren tolk in alle talencombinaties over de hele wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Ons advies is dan ook om zelf een tolk mee te nemen op zakenreis, zeker bij een eerste ontmoeting. Een tolk inhuren die de taal beheerst en de cultuur kent, kan al een behoorlijk verschil maken.

Er zijn verschillende opties.

U kunt kiezen voor een tolk die vanuit Nederland met u meereist. Het voordeel daarvan is dat u van tevoren al een aantal dingen kunt bespreken zodat de tolk op de hoogte is van alle ins- en outs. Wij selecteren altijd een tolk die uit het land van herkomst komt, zodat de tolk weet wat de cultuurverschillen zijn, manier van zakendoen is en hoe ze communiceren.

Een andere optie is om een tolk in het desbetreffende land te selecteren. Dit raden wij vooral aan als u al een zakenrelatie heeft opgebouwd in het buitenland.

Waar hebben wij tot nu toe al tolken geregeld?

Rusland (Moskou, Sint Petersburg), Kazachstan, Roemenie, Oekraïne, Polen, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Spanje, Portugal, Brazilië, Japan , China ,Afghanistan en Iran.

Contact

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij de details en de opties vrijblijvend bespreken.

Onze projectmanagers sturen u vrijblijvend een offerte toe per e-mail en staan u ook graag telefonisch te woord. U kunt ook gebruik maken van het offerteformulier op onze website.

Wij staan voor u klaar!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect