tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Verplichte notaristolk

Een notaristolk van TolkDirect

Een notaris is soms verplicht om een tolk te regelen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer er een akte opgemaakt moet worden en de klant in dat geval niet of onvoldoende Nederlands spreekt. In dat geval is de akte alleen geldig wanneer er tijdens het opmaken ervan gebruik is gemaakt van een gekwalificeerde tolk. Deze tolk is een belangrijke schakel tussen de notaris en de klant. Hij of zij moet immers aan de klant duidelijk maken wat er in de akte staat en moet andersom ook vragen en opmerkingen van de klant doorgeven aan de notaris.

Eigenschappen van een notaristolk

Notaristolk van TolkDirect
Voor een professionele notaristolk bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Doordat een notaristolk een belangrijke schakel is tussen de klant en de notaris en in sommige gevallen zelfs verplicht is, is het wel zo handig dat u de beschikking heeft over een goede tolk. Deze heeft verschillende eigenschappen. Allereerst heeft een goede notaristolk niet alleen verstand van de talen waarmee gewerkt wordt, maar weet hij of zij ook veel af van het vakgebied van de notaris. Dat zorgt er namelijk voor dat het opmaken van een akte ene stuk sneller verloopt. Een andere eigenschap die erg belangrijk is, is de betrouwbaarheid van de tolk. TolkDirect werkt enkel samen met tolken die in het verleden al ruimschoots bewezen hebben dat ze over de juiste kwaliteiten beschikken en betrouwbaar zijn.

Notaristolk nodig?

Heeft u een notaristolk nodig of wilt u meer weten over deze wijze van tolken? Neem dan gerust contact met ons op! Onze projectmanagers vertellen u graag meer over het notaristolken en onze werkwijze. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een notaristolk via de e-mail of het offerteformulier op onze website.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect