tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Notaristarieven

Kosten van tolken voor het notariaat

Bent u op zoek naar een tolk voor een samenlevingscontract, levering van akte, hypotheekakte, huwelijkse voorwaarden etc.? Dan bent u bij TolkDirect aan het juiste adres!

Als iemand de Nederlandse taal onvoldoende beheerst, is de aanwezigheid van een tolk bij de notaris verplicht.

Voor vele tientallen notarispraktijken detacheren wij op regelmatige basis professionele notariële en beëdigde tolken, die tijdens het verlijden van testamenten, huwelijkse voorwaarden, leverings- en hypotheekaktes en volmachten, cliënten bijstaan die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn. Thai, Turks, Chinees, Arabisch, Spaans, Duits en Engels zijn veel voorkomende talen waarvoor wij een tolk mogen verzorgen. Wees daarom op tijd met het aanvragen van een tolk zodat wij de dichtstbijzijnde tolk kunnen inzetten voor uw opdracht!

De kosten voor een tolk bij de notaris zijn gebaseerd op een uur aanwezigheid van de tolk en een uur voorbereidingstijd. Daar komen ook nog reiskosten van de tolk bij. Neem telefonisch contact met ons op of e-mail voor meer informatie. U ontvangt dan razendsnel een vrijblijvende en voordelige offerte.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect