tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice TolkDirect voor buitenlandse arbeidskrachten.

Buitenlandse arbeidskrachten

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat er buitenlandse werknemers aan het werk zijn in een organisatie. Of een organisatie heeft een vestiging in het buitenland. Wanneer de buitenlandse werknemers de Engelse taal spreken, is er niet zo heel erg veel aan de hand. Maar wanneer de werknemers bijvoorbeeld alleen Pools of Tsjechisch spreken, wordt het al snel erg lastig.

TolkDirect helpt met taalbarrières
Stuur ons een e-mail voor een gratis offerte

Taalbelemmering

Is dit in uw organisatie misschien ook het geval? En is het voor u ook lastig om met uw werknemers te communiceren en hiermee aan uw werknemers uit te leggen wat u bedoelt, heeft u het gevoel dat de taal een belemmering is? Dan is het misschien een goed idee om eens te gaan kijken naar de mogelijkheden die TolkDirect voor u heeft.

Zeker wanneer het om belangrijke werknemersgesprekken gaat, is het zeer van belang om een tolk bij het gesprek aanwezig te hebben, zodat alle partijen duidelijk hebben wat er bedoeld wordt. Denkt u in deze gevallen aan bijvoorbeeld aan slechtnieuwsgesprekken of functioneringsgesprekken.

Wanneer deze informatie namelijk niet goed op de werknemer over komt, dan wordt de situatie soms alleen nog maar erger. Zo kan een werknemer helemaal niet door hebben dat u hem aan het ontslaan bent, terwijl hij juist het idee heeft dat hij zijn werk heel goed doet!

Advies

Heeft u interesse om eens van gedachten te wisselen over de vraag of een tolk voor uw organisatie van nut kan zijn? Of wilt u misschien direct al een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via de mail. Of bel met de dichtstbijzijnde vestiging van TolkDirect bij u in de buurt!

Wanneer TolkDirect de benodigde gegevens heeft ontvangen, sturen wij u zo snel mogelijk een offerte.

Onze contactgegevens vindt u in de rubriek Contact.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect