tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice bij oudergesprekken

Tolken bij oudergesprekken op school

 tolken oudergesprekken bij TolkDirect
Neem contact met ons op
In Nederland zie je steeds vaker dat er op scholen kinderen uit het buitenland zitten. Deze kinderen spreken, doordat ze naar school gaan en met vriendjes spelen, vaak al vloeiend Nederlands. Thuis wordt er vaak nog alleen in de moedertaal gesproken. Het gebeurt daarom nog geregeld dat de ouders moeite hebben om zichzelf de Nederlandse taal eigen te maken, doordat ze niet gestimuleerd worden om met de nieuwe taal om te leren gaan.

Met oudergesprekken wordt dit dan snel een lastig verhaal, omdat de taal die de ouders spreken meestal niet door de leerkracht gesproken wordt. Het belang van het gesprek, de voortgang van het kind, kan hierdoor moeilijk duidelijk gemaakt worden.

De tolkenservice van TolkDirect verzorgt graag een tolk bij u op school.

Wij bieden u een aantrekkelijke service: Hoge kwaliteit tolken voor een fijne prijs.

Gekwalificeerde tolken

U kunt bij TolkDirect terecht voor gekwalificeerde tolken. Deze tolken kunnen bij het oudergesprek aanwezig zijn om het verhaal van de leerkracht te vertalen naar de moedertaal van de ouders. Daarmee kunt u dan toch met de ouders communiceren.

Zeker wanneer het met het kind niet helemaal naar wens gaat, is het prettig om in contact te kunnen komen met de ouders. Het is belangrijk om ze goed uit te kunnen leggen wat er aan de hand is, en wat er gedaan kan worden. Vooral wanneer de ouders zelf moeten helpen om hun kind weer de juiste richting op te helpen, door bijvoorbeeld de leerstof thuis extra te oefenen of toe te passen. Dit is alleen mogelijk als de ouders begrijpen wat er moet gebeuren. De tolk kan hier in ieder geval goed bij helpen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 oudergesprekken op school voor de juiste ontwikkeling voor uw kindTolkDirect
Neem contact met ons op!

Door een tolk bij TolkDirect in te huren, krijgt u de beschikking over een grote groep tolken, die samen 150 talencombinaties kunnen vertolken. Hier zit er dus altijd wel eentje tussen die u kan helpen tijdens het oudergesprek. En om voor de school de kosten niet te hoog te maken, probeert TolkDirect altijd een tolk in de regio te vinden, zodat de reiskosten beperkt blijven.

U kunt uiteraard kosteloos een vrijblijvende offerte aanvragen, om te kijken of de service van TolkDirect u kan helpen met het taalprobleem op uw school. Het is natuurlijk het belangrijkste dat u aan de ouders duidelijk kunt maken hoe het met het kind op school gaat, en TolkDirect helpt u hier graag een handje bij!

Onze projectmanagers sturen u graag vrijblijvend een offerte toe per e-mail en staan u indien gewenst ook graag telefonisch te woord. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier op de website.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect