tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Beëdigde tolk

Een beëdigde tolk van TolkDirect

Een beëdigde tolk van TolkDirect
Onze projectmanagers helpen u graag verder. Neem gewoon contact met ze op!
Er zijn vele tolken beschikbaar in uw omgeving, maar heeft u wel eens een beëdigde tolk gezocht? Lang niet alle tolken die zich uitgeven als professionele tolk zijn namelijk beëdigd en dat maakt vanzelfsprekend een groot verschil. Een beëdigde tolk voldoet aan diverse voorwaarden dit bij wet zijn vastgesteld en door de rechtbank zijn gecontroleerd. Hierdoor staat een beëdigd tolk ook ingeschreven bij de rechtbank en kunt er van uit gaan dat hij of zij zeer geschikt is voor dit werk en betrouwbaar is. Een tolk is immers in veel gevallen de enige die tussen u en die belangrijke klant staat of degene die een belangrijke boodschap moet overzetten in een nieuwe taal. Dan wilt u natuurlijk wel een betrouwbare tolk. De tolken waar TolkDirect mee samenwerk hebben in het verleden al bewezen dat ze betrouwbaar en vaardig zijn en zijn bovendien allemaal beëdigde tolken.

Meer voordelen

Een ander groot voordeel van de tolken waar TolkDirect mee samenwerkt, is dat ze zich veelal hebben gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Zo zijn er juridische tolken, maar ook tolken die vooral aan het werk zijn in financiële vakgebieden. Voor elk vakgebied hebben we wel een tolk beschikbaar. Bovendien zijn al onze tolken beëdigde tolken die zeer veel ervaring hebben en beschikken over de juiste vaardigheden.

Contact voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over onze beëdigde tolken? Neem dan contact met ons op door onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag te woord voor al uw vragen en informatiewinningen. Tevens kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het aanvraagformulier op onze website in te vullen of door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect