tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Utrecht

Tolkbureau TolkDirect Utrecht

Voor het regelen van een tolk in midden Nederland kunt u het beste contact opnemen met onze projectmanagers van tolkbureau TolkDirect in Utrecht.

Ons vertaalbureau in Utrecht

De adresgegevens van ons tolkbureau in Utrecht:

030-310 05 07

Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht

U kunt ons kantoor in Utrecht bellen voor het reserveren van een tolk en voor al uw vragen. Het is ook mogelijk het formulier op onze website in te vullen, u krijgt dan binnen 1 uur een reactie van onze projectmanagers. TolkDirect is ook bereikbaar via de e-mail voor specifieke vragen.

Kwaliteit

Doordat wij een groot netwerk van tolken hebben is er altijd iemand beschikbaar voor uw tolkopdracht. Wij zorgen ervoor dat de juiste tolk wordt ingezet voor de juiste opdracht. Wij beschikken over een grote database met beëdigde tolken die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en ervaringen.

rechtbank tolken
Vragen? Wij helpen u graag verder.

Niet iedereen kan zich (beëdigd)tolk noemen. Daarvoor moet de tolken beschikken over een speciale tolkendiploma en beëdigd zijn door de rechtbank. Hiervoor zijn de mondelinge vertalingen van een hoog niveau en volgen ze jaarlijks verschillende bijscholings programma’s. Zo bent u ervan verzekerd een tolk te hebben die voor kwaliteit staat!

Neem voor al uw vragen contact op met onze projectmanagers in Utrecht of een van de andere steden!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect