tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Meer over tolktechnieken Tolken op een seminar

Tolken op een seminar

Tolken kan nodig zijn in vele verschillende situaties. Een tolk kan bijvoorbeeld nodig zijn tijdens een zakelijk gesprek maar ook tijdens massale bijeenkomsten. Een tolk dient vaak dan ook van vele markten thuis te zijn. Wanneer er getolkt moet worden bij een seminar, zijn er weer andere vaardigheden vereist dan bij andere situaties. Maar wat dient een tolk nu precies te kunnen wanneer hij of zij gaat tolken bij een seminar?

Tolken bij een seminar

Tolken op een seminar of voor grote groepen met TolkDirect
Voor iedereen een seminar verstaanbaar maken met een tolk van TolkDirect.
Steeds vaker worden er rond een bepaald thema bijeenkomsten georganiseerd met de gehele dag door lezingen, workshops en presentaties; een seminar. Niet zelden komen in dat geval verschillende talen met elkaar in aanraking. Het is bijvoorbeeld meer gewoonte dan uitzondering dat er bij een seminar in Nederland sprekers en gasten uit andere landen komen. In dat geval zijn tolken van groot belang. Dat gebeurt op diverse manieren. In de meeste gevallen staat er een tolk direct naast de spreker waarbij zin voor zin vertaald wordt, maar soms wordt er bij kleinere groepen ook gebruikt gemaakt van een fluisterset of wordt er door de spreker af en toe gestopt, zodat de tolk een samenvatting kan geven van wat de spreker verteld heeft.

Tolk nodig voor grote groepen?

Wilt u binnenkort een seminar organiseren en heeft u een tolk nodig? Dan kan TolkDirect u uitstekend van dienst zijn. Onze tolken hebben ruime ervaring met het tolken op seminars en beschikken over de juiste vaardigheden om u van dienst te zijn! Neem contact op met onze projectmanagers voor informatie. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier op onze website in te vullen of ons een e-mail te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect