tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Meer over tolktechnieken Tolken met een fluisterset

Tolken met een fluisterset

Tolken kan op verschillende manieren. Zo is er bijvoorbeeld het tolken met een fluisterset, dat tegenwoordig veel gebeurt bij kleinere groepen. Maar wat houdt deze wijze van tolken nu precies in? en wat zijn de voordelen hiervan?

Wat is een fluisterset precies?

Tolken met een fluisterset: TolkDirect
Stuur ons een e-mail en vraag een vrijblijvende offerte aan voor tolken met een fluisterset.
Tolken met behulp van een fluisterset is ideaal voor kleinere groepen of wanneer er binnen een groep voor slechts enkele getolkt moet worden. Een fluistertolk zit vaak in een afgesloten ruimte met een headset. De personen waarvoor getolkt moet worden hebben ook zo'n headset en de tolk vertaalt simultaan in de headset. Tolken met fluistersets gebeurt bijvoorbeeld ook veel bij rondleidingen of in musea. Het grote voordeel van tolken met een fluisterset is dat de tolk zachter kan praten, de ontvangers de tolk beter kunnen verstaan en natuurlijk dat andere omstanders geen last hebben van de tolk en zijn of haar ontvanger(s). Meestal wordt een fluisterset alleen gebruikt bij groepen beneden de tien personen.

De expertise van TolkDirect

Bij conferenties met enkele buitenlandse gasten die de gangbare taal niet vaardig zijn, is tolken met een fluisterset de ideale manier om ze toch alles te laten begrijpen. Dat kan ook met kleinere groepen of met rondleidingen. Wanneer u een tolk met een fluisterset nodig heeft, is TolkDirect die ideale partner om mee samen te werken. Onze tolken hebben de juiste vaardigheden om op deze manier voor u te tolken en hebben er bovendien ook nog eens meer dan genoeg ervaring mee. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect