tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Meer over tolktechnieken Tolken bij evenementen

Tolken bij evenementen

Tolken zijn nodig in de meest uiteenlopende situaties. Vaak wordt er gekeken naar de situatie en aan de hand daarvan bepaald welke wijze van tolken het meest verstandige is om te gebruiken. Dat hangt van diverse omstandigheden af zoals het aantal nationaliteiten, welke talen er gesproken worden en de omvang van het publiek. Hoe gaat dit in zijn werk bij evenementen?

Tolken bij evenementen

Tolken met TolkDirect bij evenementen.
Wij leveren ook audioapparatuur bij onze tolkdiensten. Neem direct contact met ons op!
Welke wijze van tolken er op een evenement wordt gebruikt hangt grotendeels af van de diversiteit van het publiek. Wanneer er bijvoorbeeld een evenement wordt georganiseerd voor grotendeels Nederlandse gasten en er komt een Chinese gastspreker, zal er over het algemeen een tolk op het podium staan die het verhaal van de gastspreker zin voor zin gaat vertalen. Soms is dat echter onmogelijk. Als er vele verschillende nationaliteiten en daardoor verschillende talen op het evenement aanwezig zijn, wordt er vaak gebruik gemaakt van koptelefoons, wat weer een hele andere manier van vertalen vereist. In dat geval zullen er namelijk diverse tolken aanwezig moeten zien die ieder de taal van de gastspreker overzetten in een taal en dit door de hoofdtelefoon aan de toehoorders vertellen.

TolkDirect bij evenementen

Wanneer u op zoek bent naar een tolk of meerdere tolken voor een evenement, bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een tolk die op het podium alles zin voor zin vertaalt, of naar diverse vertalers die door middel van een headset de spreker vertalen, onze tolken staan altijd voor u klaar! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij onze projectmanagers via het offerteformulier of door ze te e-mailen, of neem contact met ze op als u eerst wat meer informatie wilt of andere vragen heeft.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect