tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Meer over tolktechnieken Tolken op een Congres

Tolken op een Congres

Er zijn diverse manieren om te tolken. Ook tijdens dezelfde situatie kunnen andere manieren van tolken gebruikt worden. Bij het tolken op een congres bijvoorbeeld, wordt er soms simultaan vertaald, maar soms is dat ook niet het geval. In beide gevallen is TolkDirect de ideale partner om mee samen te werken.

Tolken op een congres

Tolken op een congres met TolkDirect
Ook voor tolken op een congres schakelt u de experts van TolkDirect in!
In veel gevallen is een congres internationaal en komen er dus vele verschillende nationaliteiten op af. Hierbij spreekt vaak lang niet iedereen een gemeenschappelijke taal. Juist omdat er zoveel verschillende nationaliteiten zijn is het rechtstreeks tolken op het podium niet aan te raden. Er kan in dat geval immers slechts van de ene in een andere taal worden overgezet. Beter is in dit specifieke geval het zogeheten simultaan tolken waarbij een tolk direct alles vertaald in een headset. Op deze wijze kunnen verschillende tolken tegelijkertijd de taal van de spreker overzetten in verschillende andere talen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om de lezing zijn of haar taal naar keuze te horen.

Met TolkDirect naar een congres

Niet iedere tolk zal op deze wijze kunnen tolken. Het vereist immers vakkundigheid, ervaring en snelheid. De tolken waar TolkDirect mee samenwerkt, bezitten deze eigenschappen en zijn dan ook bij uitstek geschikt om te gebruiken bij het tolken op een congres. Voornamelijk ervaring is in dit geval erg belangrijk. Onze tolken hebben zich meer dan eens bewezen als zeer vaardige tolken op een congres en daarom kunt u ook met een gerust hart de samenwerking met ons aangaan! Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie over congrestolken of stuur ze een e-mail. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kunt u ook doen door direct contact of door het offerteformulier op onze website in te vullen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect