tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Roemeens

Roemeens bij tolkbureau TolkDirect

Roemeens bij tolkbureau TolkDirect
Slimme communicatie met de tolken Roemeens van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Roemeens is de officiële taal van Roemenië en Moldavië en wordt tegenwoordig als moedertaal gesproken door zo’n 30 miljoen mensen. In het kader van de Europese uitbreiding worden diensten in het Roemeens steeds belangrijker. Tolkbureau TolkDirect helpt u aan deskundige en ervaren tolken Roemeens, die bij uw meertalige bespreking, conferentie of evenement zorgen voor duidelijke communicatie.

Deskundigheid op taal- en vakgebied

Onze tolken zijn goed opgeleid en bovendien gespecialiseerd in een vakgebied, zoals techniek, recht of economie. Wij verzorgen voor u op verzoek niet alleen de tolk, maar ook de benodigde technische uitrusting voor het tolken indien nodig. Afhankelijk van het evenement en de tolktechniek is het handiger om één of meerdere tolken te boeken. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie. Stuur per e-mail uw aanvraag naar ons toe en wij nemen contact met u op.

Maak gebruik van onze brede deskundigheid en boek de volgende keer uw tolk bij TolkDirect. Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek graag meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wetenswaardigheden

Het Roemeens is een erkende minderheidstaal in Hongarije, Servië en Oekraïne. Net als bijvoorbeeld Spaans, Frans en Portugees behoort het Roemeens tot de Romaanse taalfamilie, die voortkomt uit het Latijn. De taal die het dichtst in de buurt komt van het Roemeens is het Italiaans.

Meer informatie:

Werkwijze

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect